CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, July 23, 2011

Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya

Salam sejahtera semua..

Bertemu lagi kita ya .. Aku benarnya sekarang ni gila pulak folo entri segmen , bukan apa untuk menambah rakan rakan blogger di samping mempromote kan blog owner entri tuh .. Sama sama tolong menolong kan . kali ni aku terjah blog seorang gadis manis bernama Cik Lulu . Nak tahu segmen apa ?

Jom kita terjah !


Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya

 Macam mana nak join :

1. Korang mesti letakkan banner blog Cik Lulu dan link kan ke entri INI

2. Tulis lah apa yg korang nak tulis , ikut suka dan yang paling penting NO LUCAH ok !

3. Tinggalkan link entri anda dalam komen enti INI

4. Ditutup pada 11.59pm Ahad .


Moh ler kita join  ramai ramai yeob !
 

 

7 comments:

  1. Genk menerjah sini
    Meramaikan follower anda lagi hehehe
    Salam perkenalan dari genk

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/senarai-peserta-segmen-lulu-caldina.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari blog lulu... hehe~.. gary follow cne yer~...

    ReplyDelete
  3. mendarat sini setelah berlepas dari blog cik Lulu.. salam ukhuwah ya.. ada masa kunjung balas lah kalau sudi ye.. as salamm

    ReplyDelete
  4. Hepy sunday and blogging.. cik reen datang melawat dr segmen blog lulu..
    sudi2 melawat dan follow cik reen... love yaa...

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen lulu. hehe. salam perkenalan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...